Fritids

HT-17

hoppas på att vi kommer att få en rolig och lärorik höst där vi kommer att vistas mycket ute i vår natur, så eleverna bör ha med sig bra kläder.

Under de senaste veckorna har vi haft pyssel, vi har skapat saker som eleverna har kunnat sålt på skyltsöndagen, bakat och övat på vad man använder för mått osv.

klockan kan vara klurig men de lär sig mer och mer, vi har varit ute mycket nu när snön äntligen har kommit! det är spring i backen upp å ner för å åka madrass, snöhögen på skolgården har fått många grottor och rutschkanor. Kul att eleverna gillar att vara ute å få i sig frisk luft!

v.51 Julvecka

snart är julen här och eleverna går sin sista skoldag torsdag den 21/12 sendan är det jullov. vi kommer att ha massa julmys under veckan. De barn som har fritids under jullovet kommer att vara tillsammans med förskolan, vi kommer att hitta på roliga saker och hoppas på att vi har bra vinterväder under lovet.

Måndag: mellis utomhus med uppdrag.

Tisdag: Julutflykt med grillning.

Onsdag: Julmys - julfilm

Torsdag: Sista skoldagen innan jullov- vi hittar på något roligt ev. med förskolan.

Fredag: Julpyssel m förskolan.

God jul