Fritids

HT-17

hoppas på att vi kommer att få en rolig och lärorik höst där vi kommer att vistas mycket ute i vår natur, så eleverna bör ha med sig bra kläder.

v.41 hade vi mycket rörelse och vi övade även på bokstäver och klockan. vi hade regning vecka och hoppas på att v.42 blir lite mer uppehåll och lite torrare. Eleverna var ute och arbetade mycket med vattenfabriken där dom var flitiga med att tömma vatten ur alla vattenpölar, gjorde tunnlar och gångar som vattnet kunde åka igenom. Riktigt roligt att se hur dom arbetar med vattenfabriken. Eleverna har sagt att dom ska börja förbereda vattenfabriken inför vintern eftersom det börjar bli minusgrader och vattnet brukar frysa till is då.

v.42

Måndag: Sundsvall - Teater, Kammarorkestern och Engelska skolan ska vi hälsa på. lära oss olika saker som händer på de olika platserna, vi äter lunch på engelska skolan och mellis i lekparken utanför Tonhallen

Tisdag: utelek sedan är vi inne och återberättar gårdagen (sundsvallsturen) genom att rita det vi gjorde och såg igår.

Onsdag: Utelek, då vi kommer tillbaka från Näsåker så är vi i gympasalen och spelar boll - volleyboll/Handboll

Torsdag: Utflykt med ord och uppdrag

Fredag: vi är med förskolan, övar på bokstäver, läsa + ord, utelek.